Футболни залагания в България


Футболът е най-великият спорт в света, никой не се съмнява в това. В България спортът е национална страст, която заразява милиони фенове, които пламенно изживяват всеки футболен мач.
Добрият фен също не може без добър залог, нали? Така всички футболни забавления се изживяват по вълнуващ начин в света на спортните залагания. Светът на залаганията генерира печалби, така че не е изненадващо, че всеки ден тази вселена се увеличава, завладявайки все повече българи.
В тази статия сме събрали всичко, което трябва да знаете, за да се забавлявате със залагания на футбол, от това какви видове залози да изберете най-доброто място за залагане. Ако сте начинаещ, не се притеснявайте, защото следвайки нашите съвети, няма как да се провалите. И ако не успеете, нека загубата ви бъде много малка, за да не съсипете банката си.
Добавете допълнително вълнение към играта с вашите предчувствия! Може би имате късмет и спечелете малко повече пари навреме, за да си купите официална тениска за Коледа?

Футболни залагания - Популярни видове залози


Футболът е много проста игра за разбиране и следване. Правилата са универсални и добре установени и сме сигурни, че знаете всичко за спорта. Тук на спортнизалагания искаме да ви помогнем да се възползвате от това знание, за да залагате на футбол и да печелите допълнителни пари чрез спортни залагания.
Има няколко вида онлайн футболни залози, от които можете да избирате, в зависимост от предпочитанията, целите и, разбира се, вашата банка. Да видим тогава:

1x2


Това е най-основният тип залог от всички. Тук трябва само да заложите на футбол и да постигнете общия изход от мача, тоест дали отборът домакин (1) печели, гостуващият отбор (2) или мачът ще бъде равен (x). Това е най-често срещаната форма на залагане и гарантирано е опция във всеки сайт за футболни залагания.

Двойна хипотеза


Както подсказва името, това е типът залог, при който избирате два от трите възможни изхода на играта, печелите от един от отборите или равен. С други думи, можете да изберете дали отборът домакин да спечели или да има равенство; че гостуващият отбор печели или има равенство; или че един или друг отбор печели, с изключение на хипотезата за равенство.
Това е залог с по-нисък риск и естествено предлага по-ниски коефициенти и за залагане на футбол.

Удари резултата


Друг популярен вариант за залагане на футбол е да се опитате да получите правилния крайния резултат от играта. Най-често срещаните предположения (тъй като те са и най-често срещаните резултати) са 1x0, 0x1, 1x1, 2x0, според статистиката.
Като цяло тези видове залози предлагат атрактивни коефициенти, особено ако предположението ви е за по-неравен резултат.

Голмайстори


Вие ли сте този човек, който винаги удря играча, който вкарва? Така че това е вашият тип залагане! Просто трябва да изберете най-добрия голмайстор в играта и да се надявате, че той ще вкара гола.
Коефициентите за този тип залагания са силно повлияни от представянето на спортиста в предишни игри и дори можете да прецизирате предположението си, като заложите колко голове е отбелязал.
Знайте, че ако играчът не успее да влезе в полето, коефициентът ще бъде равен на 1, тоест не обезсилва вашите шансове, ако е вмъкнат в множествен залог, но намалява стойността (защото коефициентът е неутрализирани). Все пак ви съветваме да проверите състава и началните 11, за да можете да залагате с по-голяма степен на сигурност.

Залагания на живо


Залагането на футбол по време на играта е една от предпочитаните опции за играчи, включително българи. Адреналинът от това, че всичко може да се промени, дава допълнителна тръпка, която много играчи оценяват.
При този тип залог можете да използвате статистическите данни за мача, които букмейкърите винаги предоставят, за да прецизирате предположението си. Залагайки на живо, можете да се възползвате от много атрактивни коефициенти, докато играта се развива.

Хендикапи


Хендикап е английска дума за хендикап. В света на онлайн футболните залагания хендикапите са опция за залагане, при която избирате да присвоите недостатък на теоретично по-силния отбор или предимство на теоретично по-слаб отбор, за да увеличите коефициентите и потенциалните си печалби.
Има два вида хендикапи: европейски и азиатски. И двете имат своите линии за залагане, а в случая на европейския, той работи само с цели числа, за разлика от азиатския, който отива по-далеч. В азиатския хендикап обаче можете да залагате само в полза на един от отборите и не можете да изберете равенство (тази опция е разрешена в европейския хендикап).

Най-добрите лиги за залагане на футбол


Всяка държава има своя собствена футболна лига. В зависимост от букмейкъра, който изберете, ще имате различни опции за първенство, на които да залагате.
За да залагате на футбол, ако познавате добре дадена лига, ще бъде по-лесно да направите предположенията си правилни, така че в спортнизалагания ви предлагаме да предпочитате да залагате на първенствата, които следите, особено ако изберете по-сложни форми за залагане.
Има някои лиги, които на практика са задължителни за всеки сайт за футболни залагания, поради медийното си отразяване, освен че са познати за българския комарджия.

Libertadores – Залагания на футбол в Южна Америка


Копа Либертадорес е друго много популярно състезание в България. Тази купа, оспорвана сред най-добрите клубове в Южна Америка, има много международни прогнози и е едно от международните клубни състезания, в които сайтовете за спортни залагания инвестират много, за да предложат на своите клиенти цялата информация и статистика.

Европейска шампионска лига – Международен футболен залог


Говорейки за силно медиирани международни клубни състезания, задължително е да се спомене Шампионска лига, европейско клубно състезание, което е най-медиирано в света.
В турнира участват едни от най-добрите клубове в света, като на терена има няколко световни футболни звезди, включително и български играчи.

Premier League – Най-печелившата лига в света


Футболът е роден в Англия, а основната му лига, Висшата лига, е най-печелившата футболна лига на планетата и една от най-печелившите в света от всички спортове.

Liga Portugal – Все по-популярна сред българските играчи


Шампионатът в Португалия се върти много около отбори от Бенфика, Порто, Спортинг, а през последните години и от Брага.
Надпреварата там винаги е била популярна сред българите, а през последните години доби още по-голяма изява, което предизвика още по-голям интерес за други клубове в Португалия.

6 съвета за избор на най-добрия спортен букмейкър


Знаейки как да залагате и на какво да залагате, остава само да изберете къде да залагате на футбол. Тук в спортнизалагания събрахме най-добрите съвети, за да направите съзнателен и информиран избор, който позволява фокусът ви да бъде изключително върху забавлението и потенциалните печалби.
Ето 6 съвета, които да ви помогнат да решите кои спортни букмейкъри си струват за вас:

1. Залагания на футбол винаги на лицензирани сайтове
Тук в спортнизалагания ви препоръчваме само да играете на сайтове, които притежават международен лиценз за работа на пазара на спортни залагания. Лицензите от Кюрасао и Малта са най-често срещаните и гарантират, че къщите са надеждни.

2. Футболен залог с най-добрия бонус за добре дошли
Повечето букмейкъри предлагат бонуси за добре дошли за своите клиенти. Понякога може да изглеждат подобни, но трябва да прочетете внимателно Условията, за да изберете този с най-изгодните условия за вашия профил на играч.

3. Заложете на футбол с най-добри коефициенти и супер коефициенти
Всеки залагащ търси най-добрите коефициенти на пазара, за да осигури приходи от своите предчувствия. Има къщи, които предлагат по-добри коефициенти от други, но понякога вариацията е минимална. Тук идват промоциите, предлагани от букмейкърите, като супер коефициенти или увеличени коефициенти. По принцип това са събития, при които коефициентите се подобряват, дори и най-ниските, което прави залога много атрактивен.

4. Дайте предпочитание на сделките в Реали
Много сайтове на пазара работят с повече от една валута и дори предлагат възможност да изберете коя предпочитате. Въпреки това ви препоръчваме винаги да предпочитате да използвате Real, за да избегнете размяната – и загубата на пари в процеса!

5. Обърнете внимание на броя на наличните пазари за залагане на футбол
Това е доста очевидно, нали? Колкото по-голямо е разнообразието от пазари и спортове, които къщата предлага, толкова по-добре. Не само във футболни залагания, но и в други спортове, като тенис, формула 1, волейбол и др.

6. Приложения и мобилни версии за футболни залагания
В България всеки има мобилен телефон (на практика). Ето защо е много важно сайтът да е отзивчив при достъп от мобилен телефон, осигурявайки най-доброто изживяване за потребителя.
Знаейки това, много спортни букмейкъри предлагат безплатни приложения за Android и iOS, които са напълно оптимизирани, за да направят много лесно навигирането и поставянето на вашия футболен залог.

Защо да залагам на футбол?


Пазарът на спортни залагания в България се разраства не само от броя на операторите, присъстващи в страната, но и най-вече от броя на хората, желаещи да подложат предчувствията си на изпитание. Футболът, царският спорт, без съмнение е основният спорт на всеки уебсайт и сега, когато имате цялата информация за това как да направите своите залози, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате в къща и да започнете да печелите с вашите предположения!

Често задавани въпроси

Законни ли са залаганията на футбол в България?

От няколко години хазартните игри бяха забранени на българска територия. През 2018 г. по време на мандата на Мишел Темер беше приет закон, който позволява на букмейкърите да работят легално в страната. Законът все още се финализира (да, до днес!), но можете легално да играете на сайтове, които са базирани в чужбина.

Кой е най-добрият онлайн букмейкър?

Има няколко букмейкъра, които можете и трябва да изпробвате. Ключът към успеха винаги е да изберете сайт, който притежава международен лиценз, за ​​да гарантира пълната му сигурност.

Какво представляват коефициентите?

В букмейкъра коефициентите са котировките, предлагани от оператора въз основа на вероятността определено събитие да се случи по определен начин. Това означава, че залагате парите си и те ще бъдат умножени по коефициента, предложен в този момент, ако предположението ви е правилно.

Каква е разликата между европейски и азиатски хендикап?

Разликата е, че при азиатски хендикап залози и опции няма възможност за равенство. Въпреки това азиатският хендикап предлага повече възможности за футболни залагания и се счита за по-сложен.

Мога ли да залагам на игра, която тече?

Тази функция се нарича залагане на живо и е достъпна в практически всеки букмейкър, работещ в България. При този тип залагания коефициентите са много променливи, тъй като варират с напредването на играта.